Cautare

541 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri salaj" (4.39 secunde)
Autoritatile romane au propus Comisiei Europene exceptarea de la plata accizelor a unei cantitati de 100 de litri de tuica si rachiuri din fructe destinate consumului propriu, pentru gospodariile individuale.
Salaj (146), Vaslui (276), Giurgiu (281), Braila (147), Vrancea (143), Botosani (98), Buzau (597).
Zonele declarate calamitate includ 7 judeþe din Moldova (Bacãu, Botoºani, Galaþi, Iaºi, Neamþ, Suceava, Vaslui), 2 judeþe din Banat-Criºana (Maramureº, Satu-Mare) ºi 5 judeþe din Transilvania (Braºov, Cluj, Covasna, Harghita, Sãlaj).
Cele mai multe oferte de angajare sunt pentru fabricarea articolelor de imbracaminte si constructii, desi aceste domenii sunt cele mai lovite de criza econo-mica. ... 403), activitati de investigatie si protectie (748), activitati de asigurare, reasigurare (520).
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) va derula, si in 2009, distribuirea de produse alimentare pentru familiile sarace. ... Din suma totala, 26,7 milioane euro sunt destinate achizitionarii de faina alba de grau si zahar alb, diferenta constituind acoperirea cheltuielilor administrative si de transport.
In ciuda recesiunii economice, Digital Cable Systems investeste in Romania peste 5 milioane de euro, in Internet si telefonie Digital Cable Systems (DCS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi anul acesta peste 5 milioane euro in serviciile de Internet si telefonie.
Bucurestenii din sectoarele 2 si 3 pot plati impozitele si taxele locale la orice oficiu postal din Capitala, fara achitarea vreunui comision. De aceeasi facilitate beneficiaza si firmele din sectorul 2. ... Dupa efectuarea platilor, clientii vor primi o chitanta stampilata si semnata de catre lucratorul postal.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Si nu neaparat cu frica lui Dumnezeu, ci pe rupte, orbeste, cu orice pret. De-aia penticostalii nostri si-au facut si organizatie de partid. ... Mihai Michael Chezan este, ca dintr-o minune, tocmai din Salaj, comuna Romanasi.
Romania este prezenta cu sase regiuni, adica toata tara cu exceptia Bucuresti-Ilfov, in topul celor mai sarace 20 de zone din UE, potrivit unui comunicat prezentat joi de Eurostat, o noua confirmare a pozitiei Bulgariei si Romaniei ca cele mai sarace tari din Uniune.
Nu vom aplica amenzi De astazi, administratiile locale vor putea aplica amenzi tuturor proprietarilor care nu si-au asigurat locuinta impotriva calamitatilor naturale. ... "Nici nu se pune problema de a se aplica amenzi pentru ca niciun primar nu vrea sa-si puna in cap electoratul.
Atat ar fi platit statul roman daca Traian Basescu si guvernele care au urmat dupa 2004 nu ar fi blocat contractul". ... • Emil Boc si-a invatat bine textul dat de regizor.
Senatorul PSD de Salaj, Gheorghe Pop, a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Propunerea e atat de deplasata incat pana si urechile lui Boc rosesc atunci cand ne recita cum vor scadea costurile alegerilor.
In timpul recesiunii (pe care o situam intre finele anului 2008 si sfarsitul anului 2010), s-au construit 9.645 de locuinte in judetul Cluj, astfel incat numarul total al locuintelor din acest judet a ajuns la 293.265.
Senatorul GHEORGHE POP i-a adresat o intrebare Ministrului Administratiei si Internelor, Gabriel Berca. ... Regretabil, observ ca exact acelasi lucru se intampla si azi. Va amintesc ca totusi exista si alte primarii, apartinand mai ales opozitiei, care nu au primit niciun ban, in ciuda unor dificultati financiare mult mai mari.
inaugurarea simultana a 6 magazine la Nusfalau, Sebes, Talmaciu, Teius, Timisoara si Suceava. ... In aceasta luna, PROFI a deschis 15 magazine dintre care 8 sunt operate in format Loco, patru in format City si trei in format Standard.
Incepand din aceasta saptamana, si locuitorii din Crasna, Pogoanele, Peretu si Teaca, precum si un numar crescut de bacauani se bucura de produsele variate, de calitate si la preturi avantajoase oferite de PROFI la momentul cand cu totii se pregatesc sa-si umple camara cu bunatati pentru iarna.
Oltenii au plecat ieri spre orasul din judetul Salaj cu gandul sa faca un meci bun. ... Avem sanse mici, dar trebuie sa profitam de fiecare greseala si slabiciune a adversarului.
Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Braila, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Gorj, Hunedoara, Iasi, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea, Vaslui, Vrancea.
Adrian Vasilache Vodafone Romania a anuntat vineri o noua sponsorizare in valoare de 260.000 de euro catre SMURD, prin care 100 de ambulante din Bucuresti si 26 de judete au fost dotate cu o solutie video, conectata la reteaua broadband a operatorului ce permite paramedicilor sa transmita catre dispeceratul central si Spitalele de Urgenta imagini video cu pacientii si parametrii medicali ai acestora.
google-analytics.com